Home » , , , » tips blogging: Kod untuk buat 1klik keluar banyak link

tips blogging: Kod untuk buat 1klik keluar banyak link

siapa yang tengah mencari bagaimana untuk mengoptimumkan pendapatan dari pengiklan Churp Churp boleh lah cuba cara ini..

bagi yang belum ada akaun churp-churp,dan ingin mencuba beriklan dengan churp-churp..
tekan sini=beriklanlah dengan churp-churp

jangan risau..yang tak ada blog pun boleh beriklan,,cuma perlukan twitter dan facebook

caranya mudah..



bukak rekabentuk,tambah alat,Html Kod


dan pastken kod ni..



 korang boleh lah letak link churp-churp korang sebanyak mungkin...
dan letak link gambar


nak tau bagaimana ia berfungsi?
try tekan gambar






3 ulasan:

Beckhrooy berkata...

404 NOT FOUND

azizul berkata...

bevkhrooyy: mesti awk tak masukkan link churp2

chegu abbas berkata...

masalah yang sama...link mcm na dah bubuh dah....

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink