Home » , , , , , » Berani Ker Korang Bawak Wallet Macam Ni

Berani Ker Korang Bawak Wallet Macam Ni


amacam? cool..
design luarnye gambar duit.dollar..
kalau tengok dek peragut dan penyeluk saku memang nahas la duit korang,,haha..



kalau ada jual kat pasar malam..memang tangkap satu..haha...semart lah


3 ulasan:

Khairil berkata...

memang mudah jadi sasaran kalau pakai wallet tu...

RoslanPutra berkata...

kena design duit RM50 malaysia... baru best...

Alieza Dayasari berkata...

pergh ... smart.. tapi mcm takut kena ragut siasia...
Hai...
singgah tgk entry n klik2... sama2 jana tabung...
jom usha iklan...
Moga berjaya dgn nffng...
Salam perkenalan.

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink