Home » , , , , , » Apa yang Korang Buat kalau Ada Jiran Macam ni

Apa yang Korang Buat kalau Ada Jiran Macam ni

hidup berjiran mesti saling hormat menghormati,bermesra,dan harmoni,,
kadang kadang kita tak sedar kita telah lakukan satu perkara yang tidak disukai jiran..
contohnya macam ni?


apa yang korang harus lakukan??
haha...


Azizul hakim: kalau aku,kutip dia punya obor-obor tu,buang kat tengah jalan


6 ulasan:

susulemakmanis berkata...

haha! kesian2! p sound jer bro! xpun lelong..hehe

azizul berkata...

susulemakmanis: haha..ambik buat jampi

Razil Tahir berkata...

kesian gilarh...
kalau aku...err...
ntah la...
tak sampai ati nak campak benda tue kat muka jiran tue...

Anith Hanisah berkata...

obor-obor...bwahahhaha

azizul berkata...

anith hanisah: yer..obor-obor tersangkut dijaring

KakiWayang.com berkata...

Kita senyum je. Hehe.

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink